Site logo
Kuvaus

Ohjelmapalvelut, majoitus- ja ravintolapalvelut, musiikki-, tulkkaus-, koulutus- ja konsultointipalvelut. Lisäksi vuokraamme eFatbiket, lumikengät, kanootit sekä varastotilaa.
Alanko Old Cowhouse Oy on yritys, joka tarjoaa päätuotteinaan ohjelma-, majoitus- ja ravintolapalveluita.

Ohjelmapalvelut sisältävät lumikenkä-, maastopyörä-, melonta- ja luontoretkiä (ongintaa, perinnekalastusta, marjastamista, patikointia sekä muuta luontoon liittyvää toimintaa).

Tiloistamme on kuntoiluhuone ja piha-alueeltamme löytyy tynnyrisauna, poreallas, kylpytynnyri, iso ryhmäsauna, laavu sekä viehättävään, yksilölliseen, ympärivuotiseen majoittumiseen mökkivaunu ja aitta. Erillinen ranta-alue tarjoaa 100- vuotiaan hirsisaunan, kylpytynnyrin, veneen, kanootit ja ison kodan, jossa voi myös yöpyä kesäisin.

Ruokailut ja anniskelu onnistuvat tilausravintolassamme, jonka yhteydessä on kesäisin myös pieni terassi. Ravintolapalvelut voidaan liittää ohjelmapalveluihin. Ravintolassa voi järjestää pienimuotoiset juhlat, kokoukset, tiimipäivät, illanvietot, koulutus- ja esittelytilaisuudet.

Musiikki ja sen harrastaminen ovat osa palvelutuotantoamme. Musiikkihuoneemme on äänieristetty ja akustiikka huomioiden rakennettu ”studio”. Asiakkaillamme ei tarvitse olla omia instrumentteja eikä äänentoistokalustoa mukanaan, sillä bändisoiton peruskalusto löytyy musiikkitilasta. Äänen ja kuvan taltiointi on mahdollista tarvittaessa. Lisäksi järjestämme karaokeiltoja ja elävää musiikkia ravintolassamme. Kesäisin iso latohallimme ja piha-alueemme toimii ”konserttikeskuksena” mm jo legendaksi muodostuneen Kourilehto LatoRockin pyhättönä, jolloin illan aikana lavalle astuu useita paikallisia bändejä. Piha-alueella on 90 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet.

Palvelu-, koulutus-, opastus- ja tulkkauskielinä ovat suomi, kiina ja englanti. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti, kansainvälisesti ja yhteistyössä alueen muiden yritysten kanssa.

Meillä voit kokea aidon, pienen, maalaiskylän rauhallisen tunnelman peltojen keskellä, lähellä luontoa nauttien aktiviteeteista, musiikista, avotulen loimusta, saunan löylyistä sekä maittavasta paikallista ruoasta juomien kera.

TERVETULOA!

Tunnisteet/tägit
Suljettu
Olemme avoinna tänään: 08:00 - 18:00 Vaihda viikoittainen aikataulu
 • maanantai

  08:00 - 18:00

 • tiistai

  08:00 - 18:00

 • keskiviikko

  08:00 - 18:00

 • torstai

  08:00 - 18:00

 • perjantai

  08:00 - 18:00

 • Lauantai

  08:00 - 18:00

 • sunnuntai

  08:00 - 18:00

 • 12.4.2024 18:10 paikallista aikaa

Kategoriat
Seuraa meitä