Site logo
Kuvaus

Ohjelmapalvelut, majoitus- ja ravintolapalvelut, musiikki-, tulkkaus-, koulutus- ja konsultointipalvelut. Lisäksi vuokraamme eFatbiket, lumikengät, kanootit sekä varastotilaa.
Alanko Old Cowhouse Oy on yritys, joka tarjoaa päätuotteinaan ohjelma-, majoitus- ja ravintolapalveluita.

Ohjelmapalvelut sisältävät lumikenkä-, maastopyörä-, melonta- ja luontoretkiä (ongintaa, perinnekalastusta, marjastamista, patikointia sekä muuta luontoon liittyvää toimintaa).

Tiloistamme on kuntoiluhuone ja piha-alueeltamme löytyy tynnyrisauna, poreallas, kylpytynnyri, iso ryhmäsauna, laavu sekä viehättävään, yksilölliseen, ympärivuotiseen majoittumiseen mökkivaunu ja aitta. Erillinen ranta-alue tarjoaa 100- vuotiaan hirsisaunan, kylpytynnyrin, veneen, kanootit ja ison kodan, jossa voi myös yöpyä kesäisin.

Ruokailut ja anniskelu onnistuvat tilausravintolassamme, jonka yhteydessä on kesäisin myös pieni terassi. Ravintolapalvelut voidaan liittää ohjelmapalveluihin. Ravintolassa voi järjestää pienimuotoiset juhlat, kokoukset, tiimipäivät, illanvietot, koulutus- ja esittelytilaisuudet.

Musiikki ja sen harrastaminen ovat osa palvelutuotantoamme. Musiikkihuoneemme on äänieristetty ja akustiikka huomioiden rakennettu ”studio”. Asiakkaillamme ei tarvitse olla omia instrumentteja eikä äänentoistokalustoa mukanaan, sillä bändisoiton peruskalusto löytyy musiikkitilasta. Äänen ja kuvan taltiointi on mahdollista tarvittaessa. Lisäksi järjestämme karaokeiltoja ja elävää musiikkia ravintolassamme. Kesäisin iso latohallimme ja piha-alueemme toimii ”konserttikeskuksena” mm jo legendaksi muodostuneen Kourilehto LatoRockin pyhättönä, jolloin illan aikana lavalle astuu useita paikallisia bändejä. Piha-alueella on 90 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet.

Palvelu-, koulutus-, opastus- ja tulkkauskielinä ovat suomi, kiina ja englanti. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti, kansainvälisesti ja yhteistyössä alueen muiden yritysten kanssa.

Meillä voit kokea aidon, pienen, maalaiskylän rauhallisen tunnelman peltojen keskellä, lähellä luontoa nauttien aktiviteeteista, musiikista, avotulen loimusta, saunan löylyistä sekä maittavasta paikallista ruoasta juomien kera.

TERVETULOA!

Tunnisteet/tägit
Open
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 18:00

 • Sunday

  08:00 - 18:00

 • 24.7.2024 16:06 local time

Kategoriat
Seuraa meitä