Site logo
Kuvaus

Meiltä löydät tuotteet helpottamaan yrityksesi päivittäistä toimintaa. Toimitamme, ylläpidämme ja kehitämme ratkaisuja, jotka parantavat yrityksesi kilpailukykyä ja antavat teille mahdollisuuden keskittyä omaan ydintoimintaanne entistäkin paremmin

Toimitamme alan parhaita Canon toimisto-, ammattitulostamisen ja dokumentinhallinnan ratkaisuja sekä -palveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle. Oli tarpeesi sitten pientoimistoon tai suuryritystulostamiseen, löydät ratkaisun meiltä.

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan tietotekniikan tablet -tietokoneista palvelimiin luotettavasti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Kaikkiin laitehankintoihin on saatavilla rahoitusratkaisu. Voimme toimittaa laitteet myös elinkaarimallin mukaisesti. Tällöin saatte tuotteet avaimet käteen -periaatteella asennettuna, ylläpidon koko niiden elinkaaren ajan ja hävitämme ne lopulta tietoturvallisesti.

Sopivilla laitevalinnoilla voidaan merkittävästi parantaa myös työskentelyasentoa ja vähentää staattista rasitusta. Meiltä saat toimivat ergonomiaratkaisut toimistotyöskentelyn arkeen.

Meiltä löydät tarvikkeita kaikille tärkeimmille tulostinmerkeille, mustavalko- ja väritulostukseen, arkki- ja suurkokojärjestelmille, moniin eri käyttötarkoituksiin ja -sovelluksiin. Myymämme paperit, väriaineet, musteet ja muut kulutustarvikkeet ovat perusteellisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Tuotemerkkimme takaa tasaisen laadun, johon yrityksesi voi luottaa.

Uudella kassajärjestelmällä saat helpotettua työntekijöiden työtaakkaa rutiinien automatisoinnilla ja palveltua asiakkaita monipuolisen tuotetiedon avulla paremmin. Viivakoodituotteet ja helppokäyttöinen varastonhallinta kasvattavat tulostasi ja vähentävät hävikkiä. Autamme valitsemaan sinulle sopivimman järjestelmän ja saat esittelyn asiantuntevalta myyjältämme.

Meiltä löydät myös projektorit esityskäyttöön, kokoushuoneeseen, luokkaan, tai auditorioon. Laajasta valikoimastamme löytyy mallit kannettavista laitteista aina suurtehoprojektoreihin.

Asennus- ja ylläpitopalvelumme ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluita, jotka tapahtuvat organisaatioiden omissa tiloissa. Näin laitteille taataan suurin mahdollinen käyttöaste ja virhetapauksissa mahdollisimman vähän häiriötä liiketoiminnalle.

Tunnisteet/tägit
Suljettu
Olemme avoinna tänään: 08:00 - 16:00
 • maanantai

  08:00 - 16:00

 • tiistai

  08:00 - 16:00

 • keskiviikko

  08:00 - 16:00

 • torstai

  08:00 - 16:00

 • perjantai

  08:00 - 16:00

 • Lauantai

  Suljettu

 • sunnuntai

  Suljettu

 • 6.2.2023 05:16 paikallista aikaa