Site logo
Kuvaus

Hopea Palvelut Oy on perustettu v. 2008. Yritys on torniolainen ja sillä on kaksi erilaista toimialaa; Meän Hovin lounaskahvila, juhla- ja pitopalvelu toiminnat, joista palveluja tuotetaan kaikille asiakasryhmille ja ravintola sijaitsee Tornion keskustassa. Toinen on Hopeahoiva, joka tuottaa kotihoitoa, kotipalvelua, tuki- ja siivouspalveluja pääsääntöisesti kotona asuville ikäihmisille Meri-Lapin alueella.

Hopea Palvelut Oy:n omistaa Karungin Palvelukoti ry, joka on toiminut Torniossa lähes 60 vuotta. Karungin Palvelukoti ry on yleishyödyllinen yhteisö ja yhdistyksellä on pitkä historia Tornion alueen ikäihmisten palvelujen tuottajana ja kehittäjänä. Yhdistys on eriyttänyt em. muun palvelutuotannon palveluyhtiöön ja yhdistyksen oma toiminta keskittyy yleishyödylliseen hanketoimintaan, joka edistää senioreiden hyvinvointia ja terveyttä. Tällä hetkellä yhdistyksellä on Torniotupa-Senioreiden
olohuone hanke Torniossa.

Hopeahoiva – Kotihoitoa, koti-, tuki- ja siivouspalveluita
Turvallista kotihoitoa ja kotipalveluja, tuki- ja siivouspalveluja sekä omaishoidon tukipalveluja ikäihmisille. Tuotamme palvelumme laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, ystävällisen ja koulutetun henkilökuntamme toimesta. Henkilökuntaamme kuuluu hoitotyön ja vanhustyön ammattilaisia sairaanhoitaja/geronomi, terveydenhoitaja/geronomi, sosionomi ja lähihoitajia sekä siivouspalveluissa siivousalan ammattilaisia. Vahvuutenamme on luotettavuus ja reilu palvelu. Tarkoituksenamme on edistää ja tukea ikäihmisten hyvinvointia, palveluja ja turvallista asumista. Palvelujamme voit ostaa palvelusetelillä tai palveluistamme voit saada kotitalousvähennystä. Teemme asiakkaillemme yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman sekä palvelusopimuksen. Kotihoitomme vastuuhenkilönä on erikoissairaanhoitaja.

Ota yhteyttä, kun Sinä tai läheisenne tarvitsette tukea kotona asumiseen, autamme mielellämme. Hopeahoivan toimisto on Hopeahovin 1.krs, Satamakatu 12, 95400 Tornio. Lähetä kotisivulta yhteydenottopyyntö Hopeahoivan palveluohjaajalle www.hopeahoiva.com tai s.posti; hoiva@hopeahovi.fi. Arkipäivisin tavoitat meidät myös puhelimitse 040- 8017 017.
Hopea Palvelut Oy:n operatiivisesta toiminnasta vastaa yhtiön toimitusjohtaja Anne Kohonen p. 0401264763 anne.kohonen@hopeahovi.fi

Tunnisteet/tägit
Avoinna
Olemme avoinna tänään: 07:00 - 15:00 Vaihda viikoittainen aikataulu
 • maanantai

  07:00 - 15:00

 • tiistai

  07:00 - 15:00

 • keskiviikko

  07:00 - 15:00

 • torstai

  07:00 - 15:00

 • perjantai

  07:00 - 15:00

 • Lauantai

  N / A

 • sunnuntai

  N / A

 • 26.2.2024 10:30 paikallista aikaa

Kategoriat