Site logo
Kuvaus

Hopea Palvelut Oy on perustettu v. 2008. Yritys on torniolainen ja sillä on kaksi erilaista toimialaa; Meän Hovin lounaskahvila, juhla- ja pitopalvelu toiminnat, joista palveluja tuotetaan kaikille asiakasryhmille ja ravintola sijaitsee Tornion keskustassa. Toinen on Hopeahoiva, joka tuottaa kotihoitoa, kotipalvelua, tuki- ja siivouspalveluja pääsääntöisesti kotona asuville ikäihmisille Meri-Lapin alueella.

Meän Hovi - Lounaskahvila, Juhla- ja pitopalvelu
Lounaskahvila, Juhla- ja pitopalvelu Meän Hovi on viihtyisä lounaspaikka Torniossa, Satamakatu 12. Ravintola on avoinna normaalisti arkisin ma-pe klo 10.30-14.00. Pitopalveluja teemme tilauksesta.

Meän Hovissa on tarjolla hyvää ravintolakokkien tekemää kotiruokaa ja viikon lounaslistalla on usein myös paikallisia suussasulavia perinneruokia. Meän Hovin lounaalla on vaihtoehtoina joko pääruoka lisukkeineen tai keittoruoka, runsas salaattibuffet, itseleivottuja sämpylöitä ja jälkiruokana kahvi tai erikseen muu jälkiruoka. Meän Hovista saat myös noutolounaita. Työlounaiden maksumahdollisuus on Eazybreakin tai Lounaspassin kautta.

Meän Hovista monipuolisia palveluja:
- Toimitamme kotilounaita ateriapalveluina ikäihmisille keskeiselle kaupunkialueella.
- Järjestämme pitopalvelutarjoilut kaikkiin tilaisuuksiinne ja juhliinne.
- Valmistamme tilauksesta ruokia ja leivonnaisia kotiin, työpaikalle tai muualla pidettäviin tilaisuuksiinne.
- Vuokraamme Meän Hovin viihtyisiä tiloja yksityistilaisuuksiinne, 10 - 50 henkilölle, mm. syntymäpäiviin ja muihin perheen tai työpaikan juhliin ja tilaisuuksiin sekä muistotilaisuuksiin.

Pitopalveluista voit täyttää ja lähettää kotisivullamme olevan tarjouspyynnön. Meän Hovin kaikista palveluista voit jättää myös yhteydenottopyynnön ravintolakokille kotisivun kautta www.meanhovi.com. Puh. 040-5525 487/ravintolakokki ja s.posti; hovi@hopeahovi.fi

 

Tunnisteet/tägit
Suljettu
Olemme avoinna tänään: 10:30 - 14:00 Vaihda viikoittainen aikataulu
 • maanantai

  10:30 - 14:00

 • tiistai

  10:30 - 14:00

 • keskiviikko

  10:30 - 14:00

 • torstai

  10:30 - 14:00

 • perjantai

  10:30 - 14:00

 • Lauantai

  N / A

 • sunnuntai

  N / A

 • 12.4.2024 18:24 paikallista aikaa