Site logo

Meänkaupan toimitus- ja maksuehdot

TILAUKSET

Voit tilata tuotteemme verkkokaupastamme www.meankauppa.fi. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lahjakorttiin merkitty saaja saa lahjakortin sähköpostiinsa lahjakorttiin merkittynä ajankohtana. Lahjakortteja on kolmen eri hintaisia: 20€, 50€ ja 100€. Lahjakorttiin on merkitty, mihin asti lahjakortti on voimassa, mikä sen arvo on sekä missä liikkeessä sitä voi käyttää. Tällä hetkellä lahjakortit toimivat vain kivijalkaliikkeeseen ei verkkokauppatilauksiin. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen.

Ota yhteyttä ongelmatapauksissa: asiakaspalvelu@meankauppa.fi tai 040 673 9858

PALAUTUS/PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortit on lunastettava palveluntarjoajalta lahjokortin voimassaolon aikana.  Mikäli lahjakorttia ei lunasteta voimassaolon aikana, umpeutuu se automaattisesti, minkä jälkeen lahjakorttia ei voi enää lunastaa.

Sinulla on oikeus peruttaa lahjakortin osto 14 päivän sisällä ostovahvistuksen saatuasi. Mikäli lunastat lahjakortin tämän 14 päivän sisällä, menetät oikeutesi peruuttaa lahjakortin oston. 

Lahjakortin palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Maksutavasta aiheutuneet kustannukset vähennetään palautussummasta.

Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@meankauppa.fi tai 040 673 9858

TOIMITUSTAVAT

Toimitus tapahtuu lahjakorttien osalta tilauksen jälkeen siihen sähköpostiin, mikä on laitettu lahjakortin saajan sähköpostikenttään sinä ajankohtana, mikä on merkitty päivämääräksi.

TOIMITUSKULUT

Meänkauppa ei peri toimituskuluja lahjakorteista. Toimitus sähköpostiin on maksutonta.

MAKSUEHDOT

Checkout Finland Oyj

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

TOIMITUSAIKA

Lahjakortin tilausvahvistus tulee heti tilauksen ja maksun jälkeen sähköpostiisi. Jos tilausvahvistusta ei kuulu 10 minuutin sisään tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalvelu@meankauppa.fi

Lahjakortti toimitetaan lahjakorttiin merkitylle lahjansaajalle toimituspäiväksi merkittynä ajankohtana.