Liity mukaan Meänkaupan jäseneksi

- Nasahtaa samalla monta etua


Meänkauppa on torniolaisten yrittäjien yhteisö, joka edistää myyntiä ja markkinointia.

Meänkauppa kokoaa jäsenilleen yhteen palveluita ja sisältöjä, joiden avulla jäsenyritykset voivat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Myös näkyvyys ja yhteisöllisyys on yksi Meänkaupan keskeinen ominaisuus.

Meänkauppa on kokonaisuus, joka tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, valmennuksia sekä markkinoinnin ja myynnin tukea. Meänkaupan ensimmäisen vaiheen konkreettinen elementti on digitaalinen torniolainen kauppapaikka:
Meänkauppa.fi.

Meankauppa.fi kokoaa torniolaiset yrittäjät samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen verkossa.

Meänkauppa-yhteisön rakentaminen on nyt aloitettu ja haluamme sinut völjyyn. Kokoamme torniolaiset yrittäjät yhdessä rakentamaan huomisen menestystä. Kaikki yhdessä, samalla sinnillä, kuin rakennettiin lohipadot väylänvarteen.
Hanketta rahoittaa Lapin Liitto ja koordinoin
Business Tornio.

Jo vain Meänkauppaan –  tule mukaan. 3 kuukauden tutustumisjakso ilmaiseksi

Meänkaupan jäsenyrityksenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Edut saat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Liittyminen Meänkauppaan käy helposti täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

Rohki hyvät edut

Meänkaupassa saat nämä edut ensimmäisen kolmen kuukauden ajan veloituksetta:

1. Yrityksesi ja tuotteesi tiedot Meänkauppa.fi palveluhakemistoon
2. Voit lisätä omia tapahtumia Meänkauppa.fi tapahtumahakemistoon
3. Saat Meänkauppa.fi-sertifikaatin käyttöösi. Voit kiinnittää sertifikaatin esimerkiksi liikkeesi oveen.
4. Meänkaupan graafiset tunnukset yrityksesi käyttöön. Graafinen aineisto luovutetaan digitaalisena käyttöösi. Voit käyttää materiaalia omilla verkkosivuillasi, painotuotteissa ja ilmoittelussa.
5. Osallistuminen vuotuiseen Meänkaupan ”Kaikki yhteen” -valmennuspäivään. Päivä kokoaa meänkauppalaiset yhteen ja tarjoaa ajankohtaista valmennusta esimerkiksi asiakaspalveluun ja somemarkkinointiin. Poikkeusolosuhteissa tilaisuus voidaan järjestää virtuaalisena.
6. Kaksi kertaa vuodessa ”Olemme yhessä” -verkostoitumistilaisuus. Meänkauppa kokoaa jäsenyritykset yhteen esimerkiksi aamukahvien tai iltacoctailien äärelle verkostoitumaan ja kehittämään bisnestä yhdessä.
7. Mahdollisuus osallistua Meänkaupan markkinointikampanjoihin jäsenhinnalla. Meänkauppa rakentaa toiveiden mukaisia kampanjoita ja mahdollistaa isoille ja pienille myynninedistämistä markkinoinnin avulla.

Meänkauppa Extra

Optiona voit ostaa perusjäsenyyden rinnalle Extra-paketin, joka sisältää:

1. Pääset mukaan meänkauppa.fi -lahjakortti- portaaliin. Saat yrityksesi tuotteita/palveluita myyntiin lahjakorttiverkkokauppaan. Portaaliin syötettävän lahjakortin arvo voi olla 20 €, 50 € tai 100 €

2. Markkinoinnin klinikkapalvelut käytössäsi: mainonnan, markkinointiviestinnän ja digitaalisten tuotteiden asiantuntija-apu käytössäsi kliniikkatapaamisen verran vuoden aikana. Kahden tunnin sparraus per yritys.
3. Saat uudet ammattivalokuvaajan ottamat profiilikuvat käyttöösi. Valokuvaaja ottaa max. 3 kuvaa/yritys

4. Somemarkkinoinnin vinkit asiantuntija-apuna

5. Muotoilutoimiston ilmainen 30 minuutin etäkartoitus yrityksen kehittämisen tarpeista ja mahdollisuuksista

Liity nyt

Saat sähköpostiisi tervetulokirjeen, jonka kautta voit tarkentaa tietojasi ja valita laskutustavatn.  Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin.