Site logo

Liity mukaan Meänkaupan jäseneksi

- Nasahtaa samalla monta etua


Meänkauppa on torniolaisten yrittäjien yhteisö, joka edistää myyntiä ja markkinointia.

Meänkauppa kokoaa jäsenilleen yhteen palveluita ja sisältöjä, joiden avulla jäsenyritykset voivat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Myös näkyvyys ja yhteisöllisyys on yksi Meänkaupan keskeinen ominaisuus.

Meänkauppa on kokonaisuus, joka tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, valmennuksia sekä markkinoinnin ja myynnin tukea. Meänkaupan ensimmäisen vaiheen konkreettinen elementti on digitaalinen torniolainen kauppapaikka:
Meänkauppa.fi.

Meankauppa.fi kokoaa torniolaiset yrittäjät samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen verkossa.

Meänkauppa-yhteisön rakentaminen on nyt aloitettu ja haluamme sinut völjyyn. Kokoamme torniolaiset yrittäjät yhdessä rakentamaan huomisen menestystä. Kaikki yhdessä, samalla sinnillä, kuin rakennettiin lohipadot väylänvarteen.

Jo vain Meänkauppaan –  tule mukaan. 

Meänkaupan jäsenyrityksenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Edut saat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Liittyminen Meänkauppaan käy helposti täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

Rohki hyvät edut

Meänkaupassa saat nämä edut

  1. Saat yrityksesi ja tuotteidesi/palvelujesi tiedot Meänkauppa.fi -verkkosivuille.
  2. Saat Meänkauppa.fi-tunnuksen käyttöösi. Voit kiinnittää tunnuksen esimerkiksi liikkeesi oveen.
  3. Meänkaupan graafiset materiaalit yrityksesi käyttöön. Graafinen aineisto luovutetaan digitaalisena käyttöösi. Voit käyttää materiaalia omilla verkkosivuillasi, painotuotteissa ja ilmoittelussa.
  4. Yrityksesi on mukana Meänkaupan yhteismarkkinointikampanjoissa. Jäsenyyteen sisältyy kaksi (2) sosiaalisen median kampanjaa / vuosi, sekä jatkuva markkinointi Googlessa.
  5. Voit hyväksyä Meänkaupan lahjakortin maksuvälineenä yrityksessäsi.
  6. Markkinoinnin tukipalvelut käytössäsi: Mainonnan, markkinointiviestinnän ja digitaalisten tuotteiden asiantuntija-apu (yksi tapaaminen/vuosi).
  7. Somemarkkinoinnin sparraus asiantuntija-apuna.
  8. Näkyvyys yrityksellesi Meänkaupan markkinointikampanjoissa, sekä mahdollisuus viestiä kohdennetusti kiinnostuneille asiakkaille.
  9. Osallistumisoikeus yhteisiin Meänkaupan yrittäjille järjestettäviin valmennuksiin, tapaamisiin ja tapahtumiin verkostoitumisen ja bisneksen kehittämisen merkeissä.
  10. Yhdessä olemme enemmän!

Meänkaupan jäsenyys

Jäsenyyden hinta 20 € / kk + alv, ei muita kuluja. Laskutus 3 kk, 6 kk tai 12 kk välein.

Jäsenyysmaksu menee kokonaisuudessaan markkinointikustannuksiin: Teemme yhdessä Meänkaupasta alueellisesti ja valtakunnallisesti tunnetun brändin, ja takaamme että jokainen yritys saa yhteismarkkinoinnin avulla lisää näkyvyyttä omille palveluille/tuotteille.

Business Tornio vastaa Meänkaupan verkkosivujen ja verkkokaupan ylläpidosta ja koordinoinnista, maksunvälittäjäpalveluista sekä ylläpitoon liittyvistä kustannuksista.

Meänkaupan jäsenyyssopimuksen voi irtisanoa kuukauden (1 kk) irtisanomisajalla. Jäsenyys päättyy kuluvan, jäsenyyssopimuksessa sovitun, laskutuskauden loppuun.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko keskustella Meänkaupan jäsenyydestä? Ota yhteyttä!

Tiina Vähä
tiina.vaha@tornio.fi
040 612 7722