Site logo

Liity mukaan Meänkaupan jäseneksi

- Nasahtaa samalla monta etua


Meänkauppa on torniolaisten yrittäjien yhteisö, joka edistää myyntiä ja markkinointia.

Meänkauppa kokoaa jäsenilleen yhteen palveluita ja sisältöjä, joiden avulla jäsenyritykset voivat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Myös näkyvyys ja yhteisöllisyys on yksi Meänkaupan keskeinen ominaisuus.

Meänkauppa on kokonaisuus, joka tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, valmennuksia sekä markkinoinnin ja myynnin tukea. Meänkaupan ensimmäisen vaiheen konkreettinen elementti on digitaalinen torniolainen kauppapaikka:
Meänkauppa.fi.

Meankauppa.fi kokoaa torniolaiset yrittäjät samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen verkossa.

Meänkauppa-yhteisön rakentaminen on nyt aloitettu ja haluamme sinut völjyyn. Kokoamme torniolaiset yrittäjät yhdessä rakentamaan huomisen menestystä. Kaikki yhdessä, samalla sinnillä, kuin rakennettiin lohipadot väylänvarteen.

Jo vain Meänkauppaan –  tule mukaan. 

Meänkaupan jäsenyrityksenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Edut saat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Liittyminen Meänkauppaan käy helposti täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

Rohki hyvät edut

Meänkaupassa saat nämä edut

  1. Yrityksesi ja tuotteesi tiedot Meänkauppa.fi palveluhakemistoon
  2.  Saat Meänkauppa.fi-sertifikaatin käyttöösi. Voit kiinnittää sertifikaatin esimerkiksi liikkeesi oveen.
  3. Meänkaupan graafiset tunnukset yrityksesi käyttöön. Graafinen aineisto luovutetaan digitaalisena käyttöösi. Voit käyttää materiaalia omilla verkkosivuillasi, painotuotteissa ja ilmoittelussa.
  4. Mahdollisuus osallistua Meänkaupan markkinointikampanjoihin jäsenhinnalla. Meänkauppa rakentaa toiveiden mukaisia kampanjoita ja mahdollistaa isoille ja pienille myynninedistämistä markkinoinnin avulla.

Meänkauppa Extra

Optiona voit ostaa perusjäsenyyden rinnalle Extra-paketin, joka sisältää:

  1. Pääset mukaan meänkauppa.fi -lahjakortti- portaaliin. Saat yrityksesi tuotteita/palveluita myyntiin lahjakorttiverkkokauppaan. Portaaliin syötettävän lahjakortin arvo voi olla esimerkiksi 20 €, 50 € tai 100 €.
  2. Markkinoinnin tukipalvelut käytössäsi: Mainonnan, markkinointiviestinnän ja digitaalisten tuotteiden asiantuntija-apu (yksi tapaaminen/vuosi).
  3. Somemarkkinoinnin sparraus asiantuntija-apuna.
  4. Näkyvyys yrityksellesi Meänkaupan markkinointikampanjoissa.
  5. Osallistumisoikeus yhteisiin Meänkaupan yrittäjille järjestettäviin valmennuksiin ja tapahtumiin verkostoitumisen ja bisneksen kehittämisen merkeissä.

Liity nyt