Site logo
Kuvaus

Pakopelissämme on uusi ulottuvuus, kun aikaanne varastavat söpöt eläimet. Tämän eläimellisempää peliä on vaikea löytää koko maailmasta!

Farm Escape on pakohuonepeli oikeiden eläinten kanssa maaseudulla. Pelaajat ratkaisevat pelissä yhdessä pulmia ja samalla vapauttavat eläimiä mukaan peliin. Maatilapakopeli tarjoaa aitoja maalaiselämyksiä ja jännittäviä mysteereitä maaseudulla.

Tiimisi lukitaan suljettuun tilaan ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos erilaisia pulmia ratkomalla. Tiimin tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä. Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten pupuja, kanoja ja ankkoja.

Pakopelimme pelataan eläinten ehdoilla, kiireettömästi ja eläimiä kunnioittaen.

Pakohuonepelit sopivat kaikille: yritysryhmille, polttariseurueille, kaveriporukoille ja lapsiperheille. Peleissä ei tarvita fyysistä voimaa vaan ainoastaan havainnointikykyä, luovaa ajattelua ja tiimityötaitoja.

Varaa nyt oma eläimellinen pakopelisi, tai ilahduta läheistäsi Farm Escapen lahjakortilla www.farmescape.fi

Järjestämme maatilallamme kotaruokailua sekä muita ohjelmapalveluita kuten eläinjoogaa, maalausta, hyvinvointiluentoja, lumikenkäilyä, itsepuolustusta ja villasukkajuoksua. Meiltä voi ostaa myös murhamysteereitä, joita voi pelata kotona, ravintolassa tai vaikka mökillä. Peli pelataan näyttelemällä omaa pelihahmoa ja murhaajaa selvitetään keskustelemalla ja kysymyksillä.

Myynnissä sulkakorvakoruja, joiden sulat ovat omilta linnuiltamme (kyyhky, kana, ankka, kalkkuna) ja korunosat kirurginterästä.

TERVETULOA PELAAMAAN ELÄIMELLISTÄ PAKOPELIÄ TORNION MAASEUDULLE!

Pakopelit varattavissa ympäri vuoden www.farmescape.fi

Sijainti
Not Available
Today's work schedule is not available Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • 28.5.2024 12:29 local time