Site logo
Kuvaus

Pakopelissämme on uusi ulottuvuus, kun aikaanne varastavat söpöt eläimet. Tämän eläimellisempää peliä on vaikea löytää koko maailmasta!

Farm Escape on pakohuonepeli oikeiden eläinten kanssa maaseudulla. Pelaajat ratkaisevat pelissä yhdessä pulmia ja samalla vapauttavat eläimiä mukaan peliin. Maatilapakopeli tarjoaa aitoja maalaiselämyksiä ja jännittäviä mysteereitä maaseudulla.

Tiimisi lukitaan suljettuun tilaan ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos erilaisia pulmia ratkomalla. Tiimin tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä. Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten pupuja, kanoja ja ankkoja.

Pakopelimme pelataan eläinten ehdoilla, kiireettömästi ja eläimiä kunnioittaen.

Pakohuonepelit sopivat kaikille: yritysryhmille, polttariseurueille, kaveriporukoille ja lapsiperheille. Peleissä ei tarvita fyysistä voimaa vaan ainoastaan havainnointikykyä, luovaa ajattelua ja tiimityötaitoja.

Varaa nyt oma eläimellinen pakopelisi, tai ilahduta läheistäsi Farm Escapen lahjakortilla www.farmescape.fi

Farm&Paint - maalaa oma taulu

Taiteilija Satu Markkanen vetää maalaustyöpajoja tilauksesta ryhmille pakopelifarmilla.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, etkä mitään muutakaan. Et tarvitse edes luovuutta, sillä taiteilijan opettamilla tekniikoilla saat varmasti hienon taulun aikaan. Kaikki tarvittava odottaa sinua tallituvassa, ja tunnin päästä sinulla on omatekemäsi taulu, jonka voit laittaa seinällesi tai antaa lahjaksi!

Taiteilijan ohjeilla ja ohjauksesta sinustakin tulee taiteilija! Valitse siis värisi ja anna mennä.

Järjestämme maatilallamme myös kotaruokailua sekä muita ohjelmapalveluita kuten hyvinvointiluentoja, lumikenkäilyä, itsepuolustusta ja villasukkajuoksua.

TERVETULOA PELAAMAAN ELÄIMELLISTÄ PAKOPELIÄ TORNION MAASEUDULLE!

Pakopelit varattavissa ympäri vuoden www.farmescape.fi

 

Sijainti
Tunnisteet/tägit
Ei saatavilla
Tämän päivän työaikataulu ei ole käytettävissä
 • maanantai

  Vain tilauksesta

 • tiistai

  N / A

 • keskiviikko

  N / A

 • torstai

  N / A

 • perjantai

  N / A

 • Lauantai

  N / A

 • sunnuntai

  N / A

 • 30.5.2023 06:27 paikallista aikaa