Site logo
Kuvaus

Elämänmakuisiin koteihin rehtiin hintaan. 

Meille Stemmalla on tärkeää tukea paikallista ja kotimaista työtä, osaamista ja yrittäjyyttä. Uskomme siihen, että laadukkaisiin ja aikaa kestäviin kalusteisiin kannattaa satsata. Tuotteemme on hinnoiteltu ja ilmoitettu aina rehdisti niin tuottajalle, kauppiaalle kuin asiakkaillekin. Rehti hinta perustuu aina työmäärään ja laatuun, ei hintakikkailuun ja aleprosentteihin.

Stemmasta saat mukavimmat sängyt ja patjat elämänmakuisiin koteihin, rehtiin hintaan.  

Stemma Tornion nukkumisergonomian asiantuntija, kolmannen polven yrittäjä Marko Vanhapiha auttaa sinua löytämään ominaisuuksiltaan ja mitoitukseltaan juuri sinulle sopivimmat nukkumisen ratkaisut.

Valikoimaamme kuuluvat upeat säätö- ja jenkkisängyt, kuten Suomessa valmistetut Hilding-sängyt sekä laadukkaat Jensen-sängyt. Valikoimissamme ovat myös Tempur-vuoteet ja patjat. Mallistosta löytyvät myös patjat, peitot ja tyynyt.

Stemmasta saat laadukkaat ja kestävät sohvat elämänmakuisiin koteihin, rehtiin hintaan.

Sohva on kodin keskipiste ja sydän, joka kokoaa perheen ja ystävät yhteen.

Meiltä Stemmasta löydät varmasti makuusi sopivan sohvan jokaiseen tilaan olohuoneesta vierashuoneeseen sekä kulloisenkin tilanteen vaatimaan tarpeeseen. Vaihtoehtoja on saatavilla runsaasti niin koon, verhoilumateriaalin, värin kuin hintaryhmienkin suhteen.

Stemmasta saat elämänmakuisiin koteihin rehtiin hintaan myös  

 • ruokapöydät ja tuolit,  työhuoneen kalusteet,  säilytyskalusteet,  matot kodin kaikkiin huoneisiin,  erilaiset valaisimet ja  sisustustuotteet sekä  senioreille ja lapsille suunnitellut kalusteet.

Koti on siellä missä elämä tapahtuu. Elämä tuntuu, näkyy ja kuuluu ja siksi se tarvitsee puitteikseen kestävän, persoonallisen kalustuksen. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään kotiisi kalustus, joka sopii juuri sinun elämäsi ajankohtaisiin tarpeisiin.

Tervetuloa Tornion Stemmaan! 

Varikonkatu 3
95420 Tornio

040 126 3701
tornio@stemma.fi
www.stemma.fi

AvoinnaArkisin klo 10 -18
Lauantaisin klo 10 -15

Sijainti
Tunnisteet/tägit
Closed
Open hours today: 10:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 18:00

 • Tuesday

  10:00 - 18:00

 • Wednesday

  10:00 - 18:00

 • Thursday

  10:00 - 18:00

 • Friday

  10:00 - 18:00

 • Saturday

  10:00 - 15:00

 • Sunday

  Closed

 • 14.6.2024 06:55 local time

Kategoriat
Seuraa meitä