Site logo
Kuvaus

Valmistamme yksitehoiset silmälasit (kaukolasit tai lukulasit), jopa tunnissa. Liikkeessämme hiotaan silmälasilinssit käsityönä suoraan kehykseen. Tämä mahdollistaa myös monitehoisten linssien nopean toimituksen. Liikkeestämme ostetut silmälasit ovat vastuullinen valinta. Aina ei myöskään tarvitse ostaa uutta. Linssihionnan ansiosta voimme hioa uudet linssit vanhaan hyväkuntoiseen kehykseen, jolloin asiakas maksaa vain uusista linsseistä. Joissain tapauksissa siirrämme myös vanhat linssit uuteen kehykseen, mikäli tämä on mahdollista.

Korjaamme silmälaseja kattavasti. Juotamme metalli- ja muovikehyksiä, kuten katkenneita aisoja ja nenätyynyn varsia. Meiltä kannattaa aina kysyä, voiko silmälaseja korjata! Korjaus on aina edullisempi ratkaisu, kuin uuden ostamien. Teemme myös muovikehyksiin nenityksiä, eli poraamme varrellisia nenätyynyjä tai korotustyynyjä kehykseen. Kun teemme itse, hinnatkin pysyvät maltillisina ilman ylimääräisiä lähetyskuluja.

Valikoimaamme kuuluu kaikki silmälasilinssit, aurinkolasilinssit (myös erikoisväreillä) voimakkuuksilla tai ilman, urheilulasit voimakkuuksilla tai ilman, uimalasit voimakkuuksilla, laskettelu- ja kelkkailulasien adapterit voimakkuuksilla sekä kuukausi- ja kertakäyttöpillolinssit suoraan hyllystä. Sovitamme myös monitehopiilolinssejä, sekä hajataittoa korjaavia linssejä.

Näöntarkastuksemme on paljon enemmän, kuin pelkkä testi. Näöntarkastus tehdään huolellisesti aikaa säästämättä. Perehdymme myös silmän terveydentilan tutkimiseen ja ohjaamme asiakkaan silmälääkärille tarpeen mukaan. Näöntarkastukseen kuuluu myös silmänpaineen mittaus.

Silmälasien ostajille tarjoamme näöntarkastuksen veloituksetta. Meiltä ostetuilla silmälaseilla on aina takuu ja haluamme tarjota mahdollisimman hyvän asiakaspalvelu kokemuksen. Silmälasien ostajille annamme silmälasien hoitosetin kaupan päälle, sekä ohjeistamme silmälasien käyttöön liittyvissä asioissa. Lisäksi kauppaan kuuluu ikuinen säätötakuu sekä nenätyynyjen vaihto.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi matalalla kynnyksellä! Meillä on rento meininki ja todellinen halu auttaa kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja hinnat maltillisia.

Wirkkala Optiikka Oy /Saija Wirkkala
050 593 9090

Sijainti
Avautuu30 minuutin kuluttua
Olemme avoinna tänään: 10:00 - 17:00 Vaihda viikoittainen aikataulu
 • maanantai

  10:00 - 17:00

 • tiistai

  10:00 - 17:00

 • keskiviikko

  10:00 - 17:00

 • torstai

  10:00 - 17:00

 • perjantai

  09:00 - 15:00

 • Lauantai

  Suljettu

 • sunnuntai

  Suljettu

 • 26.2.2024 09:31 paikallista aikaa