Site logo
Kuvaus

Hotelli Olof avattiin marraskuussa 2014 pankin entisiin tiloihin, Tornion sydämeen. Vuotta myöhemmin uniikkien huoneiden lisääntyessä, vakiinnuimme boutique hotelliksi. Alusta asti palvelu on ollut meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme taata jokaisen vieraamme viihtyvyyden. Palvelun lisäksi olemme panostaneet myös laadukkaaseen nukkumiseen suomalaisten sänkyjen sekä ilmastoitujen huoneiden muodossa.

Hotellissamme on vahvasti läsnä niin Tornion kuin myös talomme historia. Huoneiden seiniä koristaa Torniolaakson maakuntamuseosta hankitut, Reino Kaunulaisen ottamista valokuvista teetetyt, ylelliset fototapetit. Huoneesta riippuen voit nähdä joko Tornion “Vanhan sillan” vuodelta 1954, entisen invalidikahvilan vuodelta 1973 (nykyinen Umpitunneli) tai Hotelli Olofin nurkkauksen vuodelta 1960.

Hotellista on jokinäkymä suoraan Tornionjoelle. Talvisin voit ihailla jäätynyttä jokea ikkunasta tai kokea sen kävellen, hiihtäen tai vaikkapa pilkkien. Keväällä jäidenlähtö on upea näky ja kesäisin rauhallisena virtaava sininen vesi on silmiä hivelevä.

Olemme ylpeitä voidessamme yhdistää uniikit laadukkaasti sisustetut huoneet, kaupungin historian, keskeisen sijainnin ja kauniin näköalan, jotka kaikki yhdessä yksilöllisen palvelun kanssa takaavat juuri Sinun viihtyvyytesi.

Ravintolan ruokalistat on suunnitellut MasterChef 2011 & MasterChef 2020 tuttu Sirly Ylläsjärvi. Hotelli Olofin yrittäjänä toimii Olavi Kinnunen ja Hotel Manager Hanna Viitavaara.

 

Hallituskatu 16, 95400 Tornio
+358 (0) 50 0690980
www.hotelliolof.fi
info@hotelliolof.fi

 

 

 

Sijainti
Tunnisteet/tägit